moedersvanmorgen.nl
Klik Share Button Image en selecteer de optie “Zet op beginscherm" om toe te voegen aan uw beginscherm.
Zet op beginscherm Cancel
Close
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Wanneer kun je je aanmelden?

Je kunt je gedurende je hele zwangerschap aanmelden, maar bij voorkeur zo vroeg mogelijk.

Wat houdt deelname in?

Afhankelijk van hoe lang je zwanger bent bij je aanmelding, krijg je 5 of 6 online vragenlijsten toegestuurd. De eerste direct bij je aanmelding, de tweede rond de 17e week van de zwangerschap en de 3e bij 34 weken zwangerschap. Vragenlijsten 4, 5 en 6 vul je 2, 6 en 12 maanden na je uitgerekende datum in.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

Hoe lang het invullen van de vragenlijsten duurt hangt af van je persoonlijke situatie. De eerste vragenlijst is iets uitgebreider en de duur van het invullen varieert tussen de 10 en 30 minuten. Het invullen van de vervolgvragenlijsten duurt tussen de 5 en 20 minuten.

Welke vragen stellen we?

Moeders van Morgen verzamelt ervaringen van jou als aanstaande moeder door middel van online vragenlijsten. We stellen daarin vragen over je gezondheid, leefstijl en of je geneesmiddelen gebruikt tijdens je zwangerschap. Onder geneesmiddelen vallen ook zelfzorgmiddelen, vaccinaties, foliumzuur en vitamines.

Daarnaast stellen we vragen over het verloop van je zwangerschap en bevalling. De vragenlijsten die je in het eerste levensjaar van je kind invult, zijn belangrijk om informatie te krijgen over de gezondheid van je kind en eventueel over de borstvoeding. Ook als je (nu) geen geneesmiddelen gebruikt, is dit heel waardevol om te weten en kun je zeker deelnemen!

Ben je opnieuw zwanger?

Als je weer zwanger bent, is het heel fijn als je ook met deze zwangerschap wilt deelnemen aan Moeders van Morgen. Je kunt je opnieuw aanmelden door in te loggen op je account en onder het menu ‘Mijn gegevens’ de knop ‘Nog een deelname starten’ te gebruiken. Het kan zijn dat je nog een vragenlijst ontvangt van Moeders van Morgen van je vorige zwangerschap. Binnen je account krijg je twee deelname schema’s te zien, en kun je zien voor welke deelname een vragenlijst klaar staat.

Ben je opnieuw zwanger?
Home Hoe Aanmelden